ProLine

Kategorier
Burar
Foder
Godis
Leksaker
Promenad
Träning
Övrigt

Proline burar i denna modell har utgått. Det har nu introducerats en ny. De liknar de som syns nedan men har en annan färgnyans. Hör av er till oss vid intresse så berättar vi mer. Sidan kommer att uppdateras med de nya modeller inom en snar framtid.

En superstabil bur för transport i High-Tech material av exklusiv design. Nu TÜV-godkänd – en cool och säker produkt för den medvetna hundägaren.

Storlekar – Finns i 3 olika storlekar (S, M, L), som dessutom finns i olika djup. Varje ProLine bur kan anpassas optimalt till hundägaren och hunden. De olika storlekar är: Small (S) 73,5 cm, Medium (M) 83,5 cm och Large (L) 93,5 cm.

Material – Aluminium High Tech profil, plastbehållare med halkfri specialbeläggning, glasfiberförstärkta plastfogar och vattentätt skikt av björk.

Utrustning – Smart låssystem med spärr funktion, 30-mm tjocka aluminiumstänger, förstärkt bakvägg, obehindrad sikt bakåt, bra luftcirkulation, underhållsfri, urinresistent plastbehållare med belastbar anti-halkbeläggning, lås bälte för fastspännande i fordon, glasfiberarmerade hörn som ger en stabil bur och anti-glid kardborreband för fixering på bil matta.

Produktion – TÜV-godkänd transportbur som är framställd ur högvärdigt High-Tech material enligt stränga kvalitetsriktlinjer (ISO 9001) i Schweiz. 2 års garanti på delar och tillbehör.