Publicerad den Lämna en kommentar

Regn och rusk närmar sig, nu är hösten här!

Dagarna blir kortare och mörkare

Hösten har anlänt, jaktsäsongerna har dragit igång och mörkret börjar lägga sig tidigare och tidigare. Det blir med andra ord viktigare och viktigare att vara synlig när man går på promenad med sin pälsiga vän.

Reflexlampor

Vi använder oss ofta av reflexväst på oss själva och sedan en lampa längst ner på kopplet eller i hundens halsband.

Då syns hunden på långt håll och eventuell trafik blir uppmärksam på att det går något längs vägen och tar förhoppningsvis lite lugnare.

När ni kommer hem efter promenaden

Efter promenaden i det höstrusk som antagligen kommer att komma förr eller senare. Kan det vara skönt att torka av hunden när ni kommer hem. Active Canis Kylande Handduk går bra att använda för att torka av hunden när ni kommer hem. Därefter kanske matte eller husse känner sig lite frusen. Passa då på att mysa med hunden och ta en stor mugg med the, förslagsvis ur vår Petrageous Designs Dog Lover mugg som vi säljer ut för stunden. Passa på innan de tar slut!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.