Några nya produkter

Vi har köpt in handgjorda koppel som är tillverkade av Svenskt miljöcertifierat läder från Tärnsjö Garveri. Tärnsjö garveri har en lång och gedigen tradition när det gäller vegetabilisk garvning av läder. Rådhudarna kommer från skandinaviska nötdjur.

Vi har köpt in koppel i bredderna 10 mm, 12 mm och 15 mm som är 180 cm långa. Vi har även köpt in några som är 220 cm långa, men bara i 15 mm bredd. Dessa koppel har den klassiska BGB-haken.

läderkoppel-bgb-hake2

Sedan har vi köpt in några koppel med en saxhake. Saxhaken är bra vid jakt eller andra situationer då man snabbt vill kunna släppa iväg hunden. Haken är väldigt lätt att använda då den öppnar sig med ett lätt tryck. Då man kan trycka med hela handen är den väldigt smidig att öppna även för personer som har problem i händerna. Denna finns i 15 mm bred och 180 cm lång.

Koppel med saxhake

Slutligen har vi även valt att köpa in en 25 meter lång spårlina. Lämplig även till inkallningsträning och liknande.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: