Vintern har kommit!

Äntligen kom vintern! Trodde ett tag att vi inte skulle få se någon snö i vinter men det låste sig till slut. Nu hoppas vi bara att det håller i sig så är både vi och hundarna glada!

Siri fick göra sitt första drag igår efter att mest släpat omkring på större pinnar i selen ett tag för att känna att den sitter där och vänja sig lite vid att dra något. Så idag fick hon dra dottern och det gick utmärkt!

Siri drar pulka

Nästa utmaning blir att komma igång med sparken och träna på det. Lär bli en utmaning, men en väldig rolig sådan! Känns som att vi hittat något kul att göra ihop och hoppas att vi kan få det fungera ordentligt, för då får det bli inköp av sparkcykel framåt senvåren.

Början av året har annars handlat om att ta det lugnt, titta över vad grossisterna har för produkter och se om vi ska ta in något mer i vår lilla butik. Har ni några tankar och önskemål?

Hoppas ni får en trevlig dag!

1 svar på ”Vintern har kommit!”

  1. Visst är det roligt, och praktiskt också. Både barnet och hunden har det kul, och så är det bra motion också. Lycka till med dragandet nu och hoppas ni får behålla snön 🙂

    Svara

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.