Hundutställning Different Dogs 15/6

På lördag anordnas en hundutställning av Different Dogs. Det är en hundutställning för blandrashundar i Matfors.

Vi kommer att finnas på plats för att ställa ut vår hund Siri, vi kommer också att sälja lite hundgodis med mera. Utöver detta sponsrar vi med priser till de tre specialarna som är dagens charmtroll, publikens favorit och dagens utställningsbuse. Allt detta bland våra blandraser.

Är ni intresserade av fodret så kommer vi ha provpåsar på plats, säg bara till så får ni prover!

Uppdatering hundutställningar för blandraser 2024

Dessvärre gick hundutställningarna som anordnades av different dogs i stöpet. Det finns oss veterligen få, om inga, utställningar för just blandrashundar. Det är synd tycker vi. För alla hundar som är friska borde ha möjligheten att visa upp sig emellanåt. Om inte annat så är det en bra aktivering för hunden och ägaren. Att få träna på att samarbeta och visa upp sig på bästa sätt. Vi hoppas att någon annan vill ta vid!

Blandrashund med prisrosetter från en hundutställning

Anordnar ni hundutställning för blandraser?

Hör av er till oss för eventuell sponsring.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.